Ruilen of retourneren


Retourformulier Jambelle


Ruilen of Retourneren


Retouren

Wij doen er alles aan om u via onze website voldoende te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan dit geruild of geretourneerd worden.

Herroepingsrecht

Op basis van het herroepingsrecht heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product/de producten.

Nadat u de melding aan ons heeft gedaan dat u de overeenkomst wil ontbinden krijgt u aansluitend hierop 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

Wilt u gebruik maken van deze bedenktijd moet u de producten dus binnen deze termijn terugsturen.

Er geldt echter wel de voorwaarde dat de te retourneren artikelen dienen verpakt te zijn in originele verpakking en voorzien zijn van de originele labels

Voor Legwear producten zoals panty`s, kniekousjes, leggings, etc geldt dat u de producten uit de kartonnen verpakking mag halen om het product nader te beoordelen, echter de artikelen mogen niet gepast of beschadigd zijn, anders kunnen wij het product om hygiƫnische redenen niet meer retour nemen. Voor Underwear producten geldt dat deze niet gedragen mogen zijn en gepast over een eigen slip, anders kunnen wij deze om hygiƫnische redenen ook niet retour nemen. In dat geval zullen wij de producten aan u terugsturen en krijgt u deze niet van ons vergoedt!

Ruilen

Voor het ruilen van artikelen geldt dezelfde termijn en dezelfde procedure, met dien verstande dat u op het retourformulier dient te vermelden welk artikel c.q. welke kleur of maat u in plaats van het te ruilen artikel wenst te ontvangen.

Retourprocedure

Indien u een artikel retourneert, verzoeken wij u vriendelijk het volledig ingevulde retourformulier mee terug te sturen of ons via de mail op de hoogte te stellen. Het retour formulier vindt U bij uw zending.

Het ruilen of retourneren is voor uw eigen rekening, mits wij een fout hebben gemaakt met het versturen van uw bestelling dan worden de kosten door ons vergoedt.

Bij afgifte van het pakket ontvangt u een verzendbewijs met daarop een barcode. Bewaart u dit verzendbewijs totdat uw retour door ons is verwerkt.

De ontvangst en de verwerking van uw retour wordt door ons per e-mail bevestigd.

Het aankoopbedrag zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, gerekend vanaf het moment dat u ons op de hoogte heeft gebracht van de annulering van de aankoop, terug storten op uw bankrekening.

Wij wachten met terugbetalen totdat wij de producten terug hebben ontvangen, of totdat u heeft aangetoond dat u deze heeft teruggestuurd.

Indien u een bestelling volledig retourneert vergoeden wij het volledige door u betaalde bedrag, dus inclusief de eventueel reeds betaalde bezorgkosten. Bij een gedeeltelijke terugzending vergoeden wij de eventueel reeds betaalde bezorgkosten niet, deze zijn immers van toepassing op de gehouden artikelen.

Indien u liever geen gebruik wenst te maken van het formulier dan kunt u ook op een andere manier ontbinden; verstuur de artikelen naar:


Jambelle t.a.v. afdeling Retouren

Oudestraat 32

9401EK Assen


Vergeet niet uw contactgegevens en bankgegevens mee te sturen.